Filip Car je u "Zadruzi 6" verio devojku Aleksandru Nikolić, nakon što je pre toga u više navrata pričao da namerava da to učini.

U rijalitiju je sve bilo posebno pripremljeno zbog veridbe, pa je imanje izgledalo drugačije, a Filip Car je imao tremu zbog ovog čina.

- Nije mi dobro. Tebra, kunem ti se, nije mi dobro - govorio je on Zoli, dok mu je on govorio da se smiri.

Malo potom, Aleks je došla u dvorište i sela je sa Carem na klupu. On je potom otišao do sobe i uzeo prsten, te se vratio do nje.

- Uneo si mi nervozu, ne znam šta ti je - kazala je Aleks.

- Sedi da pričamo... Nervoza me uhvatila - govorio je Car, dok ih je Dejan Dragojević, njen bivši dečko, sve vreme gledao putem ekrana u studiju "Zadruge".

- Možda najbolje da napolju uradimo neke veće stvari, da započnemo neki normalan život - rekao je Filip.

- Je l' tebi ovo naše nije ono pravo? Ja sam sigurna u nas - pitala ga je.

- Siguran sam... Nemoj samo da me za**beš! Je l' hoćeš? - kazao je on, pa izvadio prsten.

- Da! Hoću! Je l' realno da si ovo uradio? Ovo je prelepo! - rekla je Aleks, dok je oko njih bio vatromet.

- Nije mi dobro, čoveče - kazao je Car.

- Joj, Bože, ne mogu da prestanem da plačem! Ovo je prelepo, Filipe - govorila je Aleks.

- Au, kako mi je bilo... - pričao je Car, dok su ih ostali zadrugari gledali iz blizine.

Zadrugar Filip Car je, inače, pre nekoliko dana uzbuđeno pričao o veridbi sa Aleksandrom Nikolić.

- Želim da se smirim i oženim. Vidi, nervozan sam par dana. Siguran sam 100% da ona mene voli, na način na koji ja volim nju. Kad nam je bila mesečnica dobio sam prsten koji me je naveo da razmišljam u tom pravcu. Prvobitno sam smatrao da ovde nije mesto da je zaprosim, ali kad se osvrnem na naš početak, koji se ovde desio, a potom i obnavljanje naše veze, koja se isto desila ovde, onda ovo mesto ima neku priču. Ona je bila moja prva devojka ovde, a ja njen prvi dečko, nakon toga smo se razvojili, menjali partnere, da bi se na kraju spojili. Imam osećaj da niko neće moću da nas razdvoji. Ne znam ko je od naših za nas, a ko nije. Ja sam tražio da se neko menja zbog mene, a zbog nje sam otkrio da je ljubav zapravo trenutak kada se menjaš zbog nekog, samovoljno. Opet smo se spojili, sve je lepše drugalije. Ne mogu da kažem me podrška nije podstakla da razmislim o veridbi i venčanju, ali i ja sam želim da do toga dođe. NJu sam tesirao, analizirao kroz razgovore. Izvlačio sam iz nje neke razgovore. Pitao sam je da li je spremna da ode u moj grad, rodi mi dete i živi drugačije, a ona je rekla da je to moguće. Odlučio sam da se verim ovde, a ti drvo meni samo reci da li je to moguće - rekao je on tada.

BONUS VIDEO: