Zbog toga je često kritikovan kako u svojim filmovima prečesto prikazuje ženska gola stopala. Ipak, Tarantino je svojevremeno za magazin GQ rekao kako u tome ne vidi ništa neobično, te da su ženska stopala zastupljena i u filmovima mnogih drugih reditelja, poput Alfreda Hičkoka i Luisa Bunjuela. 

Priče o njegovoj ljubavi prema ženskim nogama potvrdio je i bivši radnik jednog holivudskog striptiz bara koji tvrdi da je slavni režiser jednom prilikom platio 10.000 dolara da bi jednoj dami lizao stopala, prenosi britanski Dejli mejl

U svom izlaganju u podkastu "Get in the car", radnik kluba poznat kao Lowlife se prisetio da je Tarantino (60) posetio lokal u kom je radio i zatražio VIP sobu sa igračicom sa najvećim grudima i zadnjicom. 

Foto: Arhiv Novosti

 

Kako kaže, iz radoznalosti je špijunirao Tarantina i gledao njegovu bizarnu interakciju sa devojkom preko CCTV monitora

- On je sedeo, a ona se spremala dan obavi posao. Skinula je gornji deo odeće, ali njega to nije zanimalo. Skinuo joj je čizme, jednu po jednu, samo da bi mogao da počne da joj liže donji deo stopala i sisa prste. Nakon 30 minuta, Tarantino je stao, a njena stopala su bila smežurana kao suve šljive. Mislim da joj je dao 10.000 dolara - rekao je Lowlife u podkastu.

Tarantinovi filmovi često sadrže scene stopala izbliza, pa je i ova scena koji je očevidac opisao slična.

 

Verovatno najpoznatija takva scena postoji u njegovom filmu "Od sumraka do svitanja", gde on liže stopala Selmi Hajek tokom njenog plesa. 

Interesantno je da je njegova muza, Uma Turman, 2010. godine dozvolila slavnom reditelju da pije šampanjac iz njene štikle na događaju koji je organizovan u njegovu čast. 

 

 

Ovaj duo je jedan od najpoznatijih glumačko-rediteljskih dua u Holivudu, a njihova saradnja traje još od 1994. godine i filma "Petparačke priče". Uma je nakon toga dobila i glavnu ulogu njegovoj franšizi "Ubiti Bila", tokom koje ju je imenovao za svoju muzu.

 

BONUS VIDEO:

KATARINA ŽIVKOVIĆ: Lepota je za mene blagoslov

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".