Psihijatar Jovan Marić detaljno je analizirao odnos Dragojevića čiji je primer, kako kaže, veoma čest u praksi.

Kako nam je Marić otkrio, Dalila je tipična domino dama koja uživa u maltretiranju i u patnji svog partnera. Sa druge strane, Dejan oseća zavisnost u ovom odnosu, pogotovo zbog lošeg odnosa sa svojom majkom.

- Čim je Dalila bila spremna da na taj način prevari muža, velika je verovatnoća da je reč o njenoj seksualnoj fantaziji odranije. Mnoge žene zamišljaju da imaju odnose sa drugim muškarcima dok njihovi partneri to gledaju, što je verovatno i ovoga puta slučaj - rekao je na samom početku psihijatar, koji objašnjava razloge takvog ponašanja.

Foto: Jutjub printskrin/Goli život TV Happy

 

- Pretpostavljam da joj je bilo dosadno u braku i da je seks s mužem nije ispunjavao. Ona je tipična domino dama koja uživa u mučenju partnera. Upravo zato ponižava muža, spava sa ljubavnikom u njihovom krevetu, vređa ga i njega krivi za prevaru koju je ona načinila - objasnio nam je Marić.

- U tim slučajevima muškarci se vežu za žene koje ih muče. One su superiornije od njih, oni smatraju da bolju neće naći i da se nikada ponovo neće tako osećati. Vezao se za nju i misli da bez nje ne može da funkcioniše. Naravno, tome dosta doprinosi odnos koji muškarac ima sa svojom majkom, loši odnosi majke i sina ključni su u toksičnim vezama - rekao nam je psihijatar, koji tvrdi da ovo nije tako nesvakidašnja situacija u lekarskoj praksi.

- Ovo je čest primer u medicini, dosta ovakvih pacijenata mi je dolazilo. Mislim da je ponašanju te žene dosta doprinelo i to što je svesna da je u rijalitiju i želi sebi da produži boravak tamo. Kasnije će se pravdati da je sve bio šou, da je odvojena od realnosti i da je to greška. Mislim da bi joj muž mogao oprostiti sva poniženje - poručio je Jovan.

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".