Психијатар Јован Марић детаљно је анализирао однос Драгојевића чији је пример, како каже, веома чест у пракси.

Како нам је Марић открио, Далила је типична домино дама која ужива у малтретирању и у патњи свог партнера. Са друге стране, Дејан осећа зависност у овом односу, поготово због лошег односа са својом мајком.

- Чим је Далила била спремна да на тај начин превари мужа, велика је вероватноћа да је реч о њеној сексуалној фантазији одраније. Многе жене замишљају да имају односе са другим мушкарцима док њихови партнери то гледају, што је вероватно и овога пута случај - рекао је на самом почетку психијатар, који објашњава разлоге таквог понашања.

Фото: Јутјуб принтскрин/Goli život TV Happy

 

- Претпостављам да јој је било досадно у браку и да је секс с мужем није испуњавао. Она је типична домино дама која ужива у мучењу партнера. Управо зато понижава мужа, спава са љубавником у њиховом кревету, вређа га и њега криви за превару коју је она начинила - објаснио нам је Марић.

- У тим случајевима мушкарци се вежу за жене које их муче. Оне су супериорније од њих, они сматрају да бољу неће наћи и да се никада поново неће тако осећати. Везао се за њу и мисли да без ње не може да функционише. Наравно, томе доста доприноси однос који мушкарац има са својом мајком, лоши односи мајке и сина кључни су у токсичним везама - рекао нам је психијатар, који тврди да ово није тако несвакидашња ситуација у лекарској пракси.

- Ово је чест пример у медицини, доста оваквих пацијената ми је долазило. Мислим да је понашању те жене доста допринело и то што је свесна да је у ријалитију и жели себи да продужи боравак тамо. Касније ће се правдати да је све био шоу, да је одвојена од реалности и да је то грешка. Мислим да би јој муж могао опростити сва понижење - поручио је Јован.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".