Ivan Firči je najviše zapažen u javnosti kada se pojavio u rijaliti programu "Farma". Često je dolazio u sukobe sa pevačem Milošem Bojanićem, a video snimci na kojim maltretira Bojanića su jedni od najgledanijih na društvenim mrežama i jutjubu. Muzičar se veoma retko pojavljuje u javnosti, a nedavno je zapažen na kremaciji kolege i prijatelja Dragoljuba Đuričića.

Očigledno je da godine ne mogu ništa Firčiju, takoreći nije se mnogo promenio od rijalitija. 

Foto: Jutjub printskrin/ 24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal

 

 

Firči je Bojaniću upućivao brojne psovke, a njegova nekadašnja partnerka Marina Perazić ga je optužila za nasilje. 

Firči i Marina imaju dve ćerke.

-Ivan je znao da me udari u nekoliko navrata. Ali nikada nisam ni pokušala da mu vratim- govorila je ona za domaće medije.

Firči je, kako je govorila, umeo i da je vređa.

-Onog trenutka kada sam ga prevazišla, tačnije kada sam prestala da ga volim, nisu me interesovala njegova vređanja. Bilo me je sramota i razmišljala sam o tome kako će sve to uticati na našu decu. Srećna sam, jer sam se spasla otkad više nisam u toj zajednici. Oslobodila sam se svakodnevnog verbalnog zlostavljanja. Kao da sam se ponovo rodila. Od tada datira nova etapa u mom životu. Živim onako kako ja želim, slobodna da se ponašam onako kako meni prija i mislim svojom glavom, odgovorna za svoje postupke kako priliči zreloj, odrasloj osobi- govorila je tada Marina Perazić.

Foto: Darko Dozet

 

O sukobu sa Milošem Bojanićem je tada rekao - Bilo pa prošlo.

-Ima jedan dobar fazon koji retko ko zna - Bojanić je vešto znao kada je kamera na nama a kada su reklame. Mi smo teoretisali da mu je neko javljao. On je vešto u trenucima kada to nije bilo očigledno gledalištu izgovarao takve gnusobe da to nije normalno. A onda kad se kamere vrate na nas mi se onda njemu suprodstavimo. Ma sjajan je on za rijaliti, dao bog da ostane u nekom do kraja života- rekao je tada je Firči.

(Alo)

BONUS VIDEO: