Иван Фирчи је највише запажен у јавности када се појавио у ријалити програму "Фарма". Често је долазио у сукобе са певачем Милошем Бојанићем, а видео снимци на којим малтретира Бојанића су једни од најгледанијих на друштвеним мрежама и јутјубу. Музичар се веома ретко појављује у јавности, а недавно је запажен на кремацији колеге и пријатеља Драгољуба Ђуричића.

Очигледно је да године не могу ништа Фирчију, такорећи није се много променио од ријалитија. 

Фото: Јутјуб принтскрин/ 24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal

 

 

Фирчи је Бојанићу упућивао бројне псовке, а његова некадашња партнерка Марина Перазић га је оптужила за насиље. 

Фирчи и Марина имају две ћерке.

-Иван је знао да ме удари у неколико наврата. Али никада нисам ни покушала да му вратим- говорила је она за домаће медије.

Фирчи је, како је говорила, умео и да је вређа.

-Оног тренутка када сам га превазишла, тачније када сам престала да га волим, нису ме интересовала његова вређања. Било ме је срамота и размишљала сам о томе како ће све то утицати на нашу децу. Срећна сам, јер сам се спасла откад више нисам у тој заједници. Ослободила сам се свакодневног вербалног злостављања. Као да сам се поново родила. Од тада датира нова етапа у мом животу. Живим онако како ја желим, слободна да се понашам онако како мени прија и мислим својом главом, одговорна за своје поступке како приличи зрелој, одраслој особи- говорила је тада Марина Перазић.

Фото: Дарко Дозет

 

О сукобу са Милошем Бојанићем је тада рекао - Било па прошло.

-Има један добар фазон који ретко ко зна - Бојанић је вешто знао када је камера на нама а када су рекламе. Ми смо теоретисали да му је неко јављао. Он је вешто у тренуцима када то није било очигледно гледалишту изговарао такве гнусобе да то није нормално. А онда кад се камере врате на нас ми се онда њему супродставимо. Ма сјајан је он за ријалити, дао бог да остане у неком до краја живота- рекао је тада је Фирчи.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: