Jedna veoma zanimljiva priča stigla nam je od Strahinje Đorića, momka koji na specijalizovanom sajtu "Sat na ruci", donosi nestvarne, viralne teme o satovima koje nose poznate ličnosti. Jedna takva je ispričana o aksesoaru koji na ruci nosi Konor Mekgregor, a koji vredi 150.00 evra.

Objava na Instagram profilu Sat na ruci, je privukla mnogo pažnje, a onda je "lajk" došao i od čuvenog Konora. Ipak, možda nekome deluje nestvarno, ali je MMA borac to odlajkovao. Međutim, kako je i sam Strahinja ispričao nije uspeo da "pređe" Srbina.

- Poredim Konora i njegov "Day-Date". On ga je kupio na osnovu Tupakovog iz devedesetih. On je to objavio na svom Instagramu i ja to preuzmem za objavu, napišem na engleskom, kao i na srpskom. I ja objavim Konora Mekgregora i to preko noći ode toliko viralno da čak i sam Konor lajkuje tu sliku. To je za mene bio ozbiljan znak - počeo je Strahinja i dodao:

- Kada je moja slika sa Slavije stigla do Konora, on je lajkovao, naravno on je posle tu sliku odlajkovao, ali sam ja znao da će to da se desiti. Sve sam snimio, snimio ekran, sačuvao to od zaborava. To je bila odskočna daska i video sam tada da se dešavaju ozbiljne stvari.

https://www.instagram.com/p/CgycjoZIrJ9/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Foto: Tanjug/AP

 

Poznati MMA borac obožava satove i poseduje veoma raznovrsne model Pateka, Jacob&Co i Rolexa. Ovde na slici vidite 36mm veliki zlatni Rolex Day-Date sa factory set dijamantima na president narukvici i bezelu.

I sam Conor nije krio da je izbor ovog sata bio inspirisan 2Pac-ovim Day-Dateom iz 90ih, legendardnom vinjetom u žutom zlatu sa zelenim ciferom. McGregoru odlično stoji dimenzija od 36mm uprkos tome da poseduje i nosi Astronomiu od 50mm.

BONUS VIDEO: 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".