Једна веома занимљива прича стигла нам је од Страхиње Ђорића, момка који на специјализованом сајту "Сат на руци", доноси нестварне, виралне теме о сатовима које носе познате личности. Једна таква је испричана о аксесоару који на руци носи Конор Мекгрегор, а који вреди 150.00 евра.

Објава на Инстаграм профилу Сат на руци, је привукла много пажње, а онда је "лајк" дошао и од чувеног Конора. Ипак, можда некоме делује нестварно, али је ММА борац то одлајковао. Међутим, како је и сам Страхиња испричао није успео да "пређе" Србина.

- Поредим Конора и његов "Даy-Дате". Он га је купио на основу Тупаковог из деведесетих. Он је то објавио на свом Инстаграму и ја то преузмем за објаву, напишем на енглеском, као и на српском. И ја објавим Конора Мекгрегора и то преко ноћи оде толико вирално да чак и сам Конор лајкује ту слику. То је за мене био озбиљан знак - почео је Страхиња и додао:

- Када је моја слика са Славије стигла до Конора, он је лајковао, наравно он је после ту слику одлајковао, али сам ја знао да ће то да се десити. Све сам снимио, снимио екран, сачувао то од заборава. То је била одскочна даска и видео сам тада да се дешавају озбиљне ствари.

хттпс://www.инстаграм.цом/п/ЦгyцјоЗИрЈ9/?утм_соурце=иг_wеб_цопy_линк&игсхид=МзРлОДБиНWФлЗА==

Фото: Танјуг/АП

 

Познати ММА борац обожава сатове и поседује веома разноврсне модел Патека, Јацоб&Цо и Ролеxа. Овде на слици видите 36мм велики златни Ролеx Даy-Дате са фацторy сет дијамантима на пресидент наруквици и безелу.

И сам Цонор није крио да је избор овог сата био инспирисан 2Пац-овим Даy-Датеом из 90их, легендардном вињетом у жутом злату са зеленим цифером. МцГрегору одлично стоји димензија од 36мм упркос томе да поседује и носи Астрономиу од 50мм.

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".