Voditelj Ognjen Amidžić nakon razvoda od manekenke Danijele Dimitrovske, sa kojom ima sina, uplovio je u vezu sa 17 godina mlađom koleginicom Minom Naumović.

Mina Naumović je, naime, svojim izgledom privukla veliku pažnju javnosti. Dok su jedni oduševljeni njenim izgledom, drugi smatraju da je preterala sa operacijama, zbog čega je i Ognjen reagovao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

Voditeljeva devojka je, naime, objavila selfi iz emisije dok je pozirala u crvenoj haljini, a ovom objavom izazvala ja lavinu komentara.

- I dodao bih, verovali ili ne, 100 % prirodna. Ni 1% gmo, fileri i plastika. Pošto čitam koješta, a ne volim nepravdu - kazao je Ognjen.

Ipak, neki od pratilaca su ga pitali da li je moguće da Mina nije radila usta.

- Rekao sam sve. Samim tim i usta. 100% - rekao je voditelj,

Foto: ATA images

 

 

- Ne tresi gluposti, sva je plastika. Sva i oči, nos, usta, sva... Danijela nije bila. Sva je plastika i nemoral - jedan je od komentara.

Inače, manekenka Danijela Dimitrovska, koja se prošle godine razvela od voditelja Ognjena Amidžića, već mesecima je u vezi sa zgodnim Jevremom Kosnićem.

Jevrem Kosnić je biznismen, bivši fudbaler, a navodno je pola godine u vezi sa Danijelom Dimitrovskom.

Foto: Milena Anđela

 

 

- Danijela posle razvoda nije bila zainteresovana za muškarce i veze, odlučila je da neko vreme bude sama. Tako je i bilo sve dok je prijatelji nisu upoznali s Jevremom. To što je mlad, zgodan i šarmantan i nije toliko važno, iako takav muškarac ne može odmah da se ne primeti, međutim ono što je Danijelu zaintrigiralo kod njega bili su neverovatni maniri, vaspitanje, nežnost i poštovanje s kojima joj se obraćao... Posle nekoliko nedelja dopisivanja od susreta, shvatili su da su emocije proradile i da je suludo da im se opiru - kaže izvor za "Story".

(Informer)

BONUS VIDEO: