Водитељ Огњен Амиџић након развода од манекенке Данијеле Димитровске, са којом има сина, упловио је у везу са 17 година млађом колегиницом Мином Наумовић.

Мина Наумовић је, наиме, својим изгледом привукла велику пажњу јавности. Док су једни одушевљени њеним изгледом, други сматрају да је претерала са операцијама, због чега је и Огњен реаговао.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

Водитељева девојка је, наиме, објавила селфи из емисије док је позирала у црвеној хаљини, а овом објавом изазвала ја лавину коментара.

- И додао бих, веровали или не, 100 % природна. Ни 1% гмо, филери и пластика. Пошто читам којешта, а не волим неправду - казао је Огњен.

Ипак, неки од пратилаца су га питали да ли је могуће да Мина није радила уста.

- Рекао сам све. Самим тим и уста. 100% - рекао је водитељ,

Фото: АТА имагес

 

 

- Не треси глупости, сва је пластика. Сва и очи, нос, уста, сва... Данијела није била. Сва је пластика и неморал - један је од коментара.

Иначе, манекенка Данијела Димитровска, која се прошле године развела од водитеља Огњена Амиџића, већ месецима је у вези са згодним Јевремом Коснићем.

Јеврем Коснић је бизнисмен, бивши фудбалер, а наводно је пола године у вези са Данијелом Димитровском.

Фото: Милена Анђела

 

 

- Данијела после развода није била заинтересована за мушкарце и везе, одлучила је да неко време буде сама. Тако је и било све док је пријатељи нису упознали с Јевремом. То што је млад, згодан и шармантан и није толико важно, иако такав мушкарац не може одмах да се не примети, међутим оно што је Данијелу заинтригирало код њега били су невероватни манири, васпитање, нежност и поштовање с којима јој се обраћао... После неколико недеља дописивања од сусрета, схватили су да су емоције прорадиле и да је сулудо да им се опиру - каже извор за "Сторy".

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: