Jovana je pre nekoliko meseci objavila da će pisati pesme za naše pevačice sa estrade, a skoro je izjavila i da će sama snimkiti pesmu. Posle ove izjave, svi su ostali u šoku. 

Reč je o pesmi koja se zove "Roleks" u kojoj kaže: "Guči mama, sve pare napravi sama", ali i "oko nje su paparaci i galama", što je otkrila gostujući u emisiji "Exkluzivno" u kojoj se kupala u kadi.

Jovana je vodila razgovor sa voditeljem u kadi punoj pene i cveća, pa je tako i podizala noge kako bi pokazala da žene trebaju biti senzualne. i "da se ništa ne vidi da se naslućuje", da bi potom otkrila i da žene "ne bi trebalo da budu zavidne".

Foto: Printskrin/Instagram/jeremicjovana

 

-Vidi mene, ja se ne bavim nijednom koleginicom, one mene ne interesuju- rekla je Jovana, koja je svojevremeno izjavila da ju je voditeljka Javnog servisa Dragana Kosjerina iskopirala kada se u jednoj emisij pojavila u muškom odelu.

-Ja sam žena gospođetina, ja pišem pesme, objavljujem sve na Instagramu, radim... bavite se svojim rejtinzima jer ste uveliko na veštačkim aparatima, samo vam to niko nije rekao- poručila je Jovana

Jovana je pored Kosjerine za koju je izjavila da je "zamenljiva kategorija, jer će RTS funkcionisati bez nje", a za nekoliko koleginica, koje nije želela da imenuje, rekla je "da nemaju 2 grama mozga i da im švaleri prave decu".

(Pink)

BONUS VIDEO: