Kako kaže, Ivana zaljubila se u godine svog supruga, u njegovo znanje i veštine koje je stekao godinama, ali i avanturistički duh. Svojom lepotom je osvojila osnivača Gugla,Tomasa. 

Par je 2016. godine je dobio blizanace. Pevačici prija što je Tomas snažniji i moćniji od nje. Oboje su skloni putovanjima i istraživanjima novih država. 

Foto: Jutjub printskrin/Fejsbuk printskrin/Ivana Berendika

 

- Nisam bila od onih devojčica koje su maštale o princu na belom konju. Čini mi se da sam uvek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Imala sam nešto više sreće nego drugi. Pored mene je muškarac slobodnog duha, avanturista koji vapi za izazovima. Tomas obožava egzotična putovanja i ekstremne sportove. Otvoren je i voli sve da proba, a to nas je i spojilo. Oboje smo radoznali, želimo da otkrivamo nove zemlje i kulture. Upoznala sam ga kada sam imala dvadeset pet i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim - otkrila je gospođa Jermoluk svojevremeno.

Foto: Jutjub printskrin/Fejsbuk printskrin/Ivana Berendika

 

Pored toga što je supruga jednog od osnivača "Gugla", Ivana je i uspešna dizajnerka nakita. NJeni modeli su omiljeni među svetskim zvezdama poput Megan Markl, Kajli DŽener, Rijane, Niki Minaž, Ališe Kiz, Mirande Ker i mnogih drugih.

(Blic)

BONUS VIDEO: