Maša je podelila video snimak na društvenoj mreži TikTok, kako kupuje sako Hugo Boss za samo 1400 dinara, Leviske 051 za 400 i kožene kaubojke za 6000. Ona je ovaj video naslovila "Second hand fit check". Posle toga je objavilai fotografiju na Instagram profilu. U opisu fotografije napisala da je videla kako je videla Hejli Biber u prugastom odelu, pa se setila da ima isto takvo u ormanu, ali koje je platila samo hiljadu dinara.

Jovan je svoju suprugu Mirjanu upoznao 1992. godie u jedno rekreativnom centru. Lepa Mirjana je posle godinu dana postala gospođa Memedović, jer nije uspela da odoli šarmu voditelja. 

@mashamemedovic Second hand fit check - sako Hugo Boss 1400din, Levis 501 farmerke 400din, kožne kaubojke 6000din #secondhand #recycle #vintage ♬ METAMORPHOSIS - Sped Up - INTERWORLD

Brak je trajao dvadeset godina,a u tom periodu Mirjana je izabrala da živi život van medija, dok je Maša prilično aktivna  na društvenim mrežama na kojim deli svoje avanture, a veliki broj pozitivnih komentara je dobila kada je otišla u berbu malina. 

 

(Kurir)

BONUS VIDEO: