Маша је поделила видео снимак на друштвеној мрежи ТикТок, како купује сако Хуго Босс за само 1400 динара, Левиске 051 за 400 и кожене каубојке за 6000. Она је овај видео насловила "Сецонд ханд фит цхецк". После тога је објавилаи фотографију на Инстаграм профилу. У опису фотографије написала да је видела како је видела Хејли Бибер у пругастом оделу, па се сетила да има исто такво у орману, али које је платила само хиљаду динара.

Јован је своју супругу Мирјану упознао 1992. годие у једно рекреативном центру. Лепа Мирјана је после годину дана постала госпођа Мемедовић, јер није успела да одоли шарму водитеља. 

@масхамемедовиц Сецонд ханд фит цхецк - сако Хуго Босс 1400дин, Левис 501 фармерке 400дин, кожне каубојке 6000дин #сецондханд #рецyцле #винтаге ♬ МЕТАМОРПХОСИС - Спед Уп - ИНТЕРWОРЛД

Брак је трајао двадесет година,а у том периоду Мирјана је изабрала да живи живот ван медија, док је Маша прилично активна  на друштвеним мрежама на којим дели своје авантуре, а велики број позитивних коментара је добила када је отишла у бербу малина. 

 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: