Pevačica je posle nekoliko meseci veze raskinula sa hrvatskim teniserom Bornom Ćorićem. Navodno je neka druga pevačica razlog kraha ove veze. 

Borna je od Kaje mlađi 13 godina, a blizak izvor je izjavio da su neki od razloga bili fizička udaljenost koju je prouzrokovao posao. Pored toga, Kaja nije više videla budućnost sa mlađim izabranikom, te je odlučila da ide svako svojim putem. 

Foto: ATA images

 

Nekadašnji saputnici se i dalje prate na Instagramu, ali nisu u kontaktu. Oni su u vezi koristili svaki slobodan trenutak da se posvete jedno drugom. U poslednje vreme ga nije bilo, jer se Kaja posvetila nastupima. 

Pevačica i teniser bili su nekoliko meseci u vezi, koristili su svaku slobodnu priliku da se vide, ali je u poslednje vreme to bilo sve ređe jer se Ostojićeva vratila nastupima.

Kaja je poručila da ne želi da priča javno o svom ljubavnom životu: 

- Ne komentarišem svoj privatni život, tako da ću i sada ostati dosledna toj odluci. Svakako sam u ovom periodu posvećena karijeri, tako da mi privatni život nije u fokusu - poručila je Kaja.

Inače, Kaja i Borna su se upoznali preko zajedničkog prijatelja, ali su u vezu uplovili nešto kasnije. Kaja se nećkala jer je Ćorić znatno mlađi od nje, ali je na kraju poklekla. Kaja je pre mladog tenisera bila u vezi sa fudbalerom Mateo Pavlovićem. Živeli su zajedno u Francuskoj. Raskinuli su u julu 2022. godine. 

(Kurir)

BONUS VIDEO: