Певачица је после неколико месеци везе раскинула са хрватским тенисером Борном Ћорићем. Наводно је нека друга певачица разлог краха ове везе. 

Борна је од Каје млађи 13 година, а близак извор је изјавио да су неки од разлога били физичка удаљеност коју је проузроковао посао. Поред тога, Каја није више видела будућност са млађим изабраником, те је одлучила да иде свако својим путем. 

Фото: АТА имагес

 

Некадашњи сапутници се и даље прате на Инстаграму, али нису у контакту. Они су у вези користили сваки слободан тренутак да се посвете једно другом. У последње време га није било, јер се Каја посветила наступима. 

Певачица и тенисер били су неколико месеци у вези, користили су сваку слободну прилику да се виде, али је у последње време то било све ређе јер се Остојићева вратила наступима.

Каја је поручила да не жели да прича јавно о свом љубавном животу: 

- Не коментаришем свој приватни живот, тако да ћу и сада остати доследна тој одлуци. Свакако сам у овом периоду посвећена каријери, тако да ми приватни живот није у фокусу - поручила је Каја.

Иначе, Каја и Борна су се упознали преко заједничког пријатеља, али су у везу упловили нешто касније. Каја се нећкала јер је Ћорић знатно млађи од ње, али је на крају поклекла. Каја је пре младог тенисера била у вези са фудбалером Матео Павловићем. Живели су заједно у Француској. Раскинули су у јулу 2022. године. 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: