Bez najave i bez objašnjavanja zašto to čini, odjednom je nestala iz medija, a ovo je jedina njena izjava za medije nakon što je napustila televiziju.

Foto: Jutjub printskrin/ SamoZaVaseOci

 

‒ Ni dok sam radila i kada je trebalo da steknem publiku, nisam to volela, a sad mi prisustvo u medijima najmanje treba. U drugoj sam priči, totalno. Borila sam se da slava ode što pre. Ako baš rešim da se vratim tom poslu, onda ću davati izjave, slikaću se, sama, u kuhinji, s cipelama... Pokušavam da sačuvam sebe za posao koji nije javan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @inesgavrilovic2020

Sa javne scene se povukla zbog stvaranja porodice, i odabira druge profesije.

Ines sada ima 47 godina, a u novembru 2014. godine rodila je devojčicu kojoj je dala ime Kiara. No, ni taj divan događaj nije uspeo da je navede da kaže koju reč za medije. Sudeći po njenom profilu na Instagramu izgleda da istinski uživa u životu daleko od svega, u prirodi ispunjena i srećna.

Ostala je upamćena. toliko brzo da je postojala i "kletva" koja je glasila: "Dabogda dolazio do reči kao gosti kod Ines Gavrilović". Ali, njeno "Nedeljno popodne" gledaoci nisu propuštali. 

Umela je da napravi i incidente baš kao i lapsuse. Jednom prilikom je Minimaksu čestitala prelazak sa "Pinka" na "Palmu", ali nikada nije dobila otkaz na televiziji. U jednom trentuku rešila je da se povuče iz javnog života.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".