Milašin Đ.(63) iz Ćićevca,osumnjičen za teško ubistvo u saizvršilaštvu Radmile Jevremović (52) iz Jagodine, branio se ćutanjem na saslušanju pred Višim javnim tužilaštvom u Kruševcu, saznaju "Novosti".

Druga dva brata, takođe osumnjičena, Dušan(65)i Dejan Đ.(45), dala su različite izjave o događaju, a pritom su sva njihova objašnjenja bila nelogična, iznosi izvor "Novosti".

Odlučeno je da se svima odredi pritvor do 30 dana, a u međuvremenu,tužilaštvo u saradnji sa policijom i veštacima pokušava da rekonstruiše sled radnji koje su dovele do smrtnog ishoda.

A on se dogodio u Opštoj bolnici Kruševac, gde je u ponedeljak uveče primljena teško prebijena žena. Uprkos naporima lekara, podlegla je višestrukim povredama nastalim usled udaraca drvenim predmetom, po glavi i po telu.

Za sada se veruje da je žena prvi put udarena ispred kuće svog partnera, a da se onda nasilje nastavilo u samoj kući.

Kako su "Novosti" juče objavile, krvava odeća nađena je ispod sena u dvorištu na imanju braće iz Ćićeva i biće prosleđena na dalje analize, kao i više komada drvenih predmeta (trupac, skraćena lopata), koji potencijalno mogu biti predmeti kojim je udarana nesrećna žena.

BONUS VIDEO: