Милашин Ђ.(63) из Ћићевца,осумњичен за тешко убиство у саизвршилаштву Радмиле Јевремовић (52) из Јагодине, бранио се ћутањем на саслушању пред Вишим јавним тужилаштвом у Крушевцу, сазнају "Новости".

Друга два брата, такође осумњичена, Душан(65)и Дејан Ђ.(45), дала су различите изјаве о догађају, а притом су сва њихова објашњења била нелогична, износи извор "Новости".

Одлучено је да се свима одреди притвор до 30 дана, а у међувремену,тужилаштво у сарадњи са полицијом и вештацима покушава да реконструише след радњи које су довеле до смртног исхода.

А он се догодио у Општој болници Крушевац, где је у понедељак увече примљена тешко пребијена жена. Упркос напорима лекара, подлегла је вишеструким повредама насталим услед удараца дрвеним предметом, по глави и по телу.

За сада се верује да је жена први пут ударена испред куће свог партнера, а да се онда насиље наставило у самој кући.

Како су "Новости" јуче објавиле, крвава одећа нађена је испод сена у дворишту на имању браће из Ћићева и биће прослеђена на даље анализе, као и више комада дрвених предмета (трупац, скраћена лопата), који потенцијално могу бити предмети којим је ударана несрећна жена.

БОНУС ВИДЕО: