Pevačica je iskreno govorila  o svom radu i trudu koji je uložila da bi stvorila dom: 

- Poznajem ljude koji nisu štedeli kada su mnogo zarađivali, a ne možeš da štediš kada nemaš, već kada imaš. Ne želim da deluje kao da se hvalim i zbog toga i ne volim da pričam o novcu, ali toliko krvi sam prolila, da bi bilo glupo da živim u jednoj šupici! Vredan sam čovek i zbog toga svima govorim, čime god da se bavite, budite vredni u svom poslu i to će vam se isplatiti.

Foto: Labudović

 

Zlata je sve sama doterala u svom stanu, bez ičije pomoći: 

- Ulagala sam novac u nekretnine i pre 20 godina kupila sam jednu u Knez Mihailovoj. Nije bitno šta i od koliko kvadrata, jer ne volim o tome da pričam. Kada sam dolazila u Beograd, pomislila sam: "Bože, kad bih imala samo 10 svojih kvadrata, nebitno u kom delu grada" i vremenom sam sebi to obezbedila. Uglavnom, lepo sam ja sve to skockala, sama, bez ičije pomoći. Jedino ko je bio uz mene je Bog - zaključuje Zlata.

Prisetila se trenutka kada je živela u 30 kvadrata: 


- Živela sam u podrumu, u kućici gde su spolja izlazili miševi, a u tom periodu sam bila sa jednim jako uspešnim čovekom koji je imao sve. Nikada kod njega nisam živela, on je živeo kod mene u maloj kući od 30 kvadrata. I to je moj ponos. Bila sam smela i ni danas se ne kajem što sam tako uradila - ispričala je Zlata jednom prilikom u emisiji "Magazin In".

BONUS VIDEO: