Nataša je zadobila povredu oka, vilice i glave. Hitno je primljena na KC Vojvodine gde je operisana. Ona se oglasila posle intervencije o trenutnom stanju:

- Nikad gore se osećam! Otpustili su me iz bolnice, međutim rana kod oka mi se inficirala i zagnojila, imala sam temperaturu. Upravo sam došla iz bolnice, gde su mi cedili gnoj, to je bilo jezivo, a bolovi su sve jači. Ja rečima ne mogu da opišem kako se osećam i ne znam kakva ću iz svega ovoga izaći, ni psihički ni fizički.-izjavila je Nataša i dodala: 

Foto: Instagram printskrin/natasa.savija

 

- Predložili su mi ponovno zadržavanje u bolnici, ali ja više to silno bodenje iglama ne mogu da podnesem, pa su mi dali oralne antibiotike do kontrole sutra. Ako ne bude poboljšanja, opet ću ostati u bolnici. Da će biti ovakva agonija, nisam ni sumnjala. Ni najgorem neprijatelju ovo ne bih poželela! A kamoli nečijoj neduznoj kćerki, sestri, majci.. bar da znam da sam nečim ovo zaslužila - govorila je Nataša. 

Foto: Instagram/natasa.savija

 

Starleta nije kometarisala Stefana, već je prepustila da problem rešava sud. Kariću je određen pritvor od trideset dana. 

(Republika) 

BONUS VIDEO: