Наташа је задобила повреду ока, вилице и главе. Хитно је примљена на КЦ Војводине где је оперисана. Она се огласила после интервенције о тренутном стању:

- Никад горе се осећам! Отпустили су ме из болнице, међутим рана код ока ми се инфицирала и загнојила, имала сам температуру. Управо сам дошла из болнице, где су ми цедили гној, то је било језиво, а болови су све јачи. Ја речима не могу да опишем како се осећам и не знам каква ћу из свега овога изаћи, ни психички ни физички.-изјавила је Наташа и додала: 

Фото: Инстаграм принтскрин/natasa.savija

 

- Предложили су ми поновно задржавање у болници, али ја више то силно бодење иглама не могу да поднесем, па су ми дали оралне антибиотике до контроле сутра. Ако не буде побољшања, опет ћу остати у болници. Да ће бити оваква агонија, нисам ни сумњала. Ни најгорем непријатељу ово не бих пожелела! А камоли нечијој недузној кћерки, сестри, мајци.. бар да знам да сам нечим ово заслужила - говорила је Наташа. 

Фото: Инстаграм/natasa.savija

 

Старлета није кометарисала Стефана, већ је препустила да проблем решава суд. Карићу је одређен притвор од тридесет дана. 

(Република) 

БОНУС ВИДЕО: