Pre više od 13 godina u jednom fruškogorskom manastiru, sklopljen je brak između Momčila Lavrnića i pevačice Ane Stanić. Posle toga je sklopljen i pred matičarem pred velikim brojem zvanica. Posle nekoliko meseci dobili su i sina Vuka. 

Nedugo posle skladne idile, u javnost su izašle informacije da ljubav između dvoje saputnika više ne cveta kao ranije, a par je to pokušao da vešto prikrije. Pevačica nije želela da reaguje na priče. i trudila se da što manje javnost sazna i da stane na put zlonamernicima. Jednom prilikom je rešila i da se oglasi putem društvenih mreža:

Ana je demantovala da je brak u krizi, dok se sa druge strane pojavio izvor blizak njenom suprugu Momčilu koji je izjavio sasvim suprotno: 

- Iako su pokušali da prevaziđu neslaganja, nisu uspeli. Sve je prošlo mirno jer su oboje civilizovani ljudi i za tim nema potrebe. Pritom, imaju sina, kome žele samo najbolje, i zbog njega su i dalje u dobrim odnosima. Znam da ne žive zajedno više od godinu dana, tako da pretpostavljam da su se razveli u tom periodu, krajem 2018. ili početkom 2019 - rekao je izvor koji se, ipak, ispostavio kao nepouzdan.

(Stori)

BONUS VIDEO: