Пре више од 13 година у једном фрушкогорском манастиру, склопљен је брак између Момчила Лаврнића и певачице Ане Станић. После тога је склопљен и пред матичарем пред великим бројем званица. После неколико месеци добили су и сина Вука. 

Недуго после складне идиле, у јавност су изашле информације да љубав између двоје сапутника више не цвета као раније, а пар је то покушао да вешто прикрије. Певачица није желела да реагује на приче. и трудила се да што мање јавност сазна и да стане на пут злонамерницима. Једном приликом је решила и да се огласи путем друштвених мрежа:

Ана је демантовала да је брак у кризи, док се са друге стране појавио извор близак њеном супругу Момчилу који је изјавио сасвим супротно: 

- Иако су покушали да превазиђу неслагања, нису успели. Све је прошло мирно јер су обоје цивилизовани људи и за тим нема потребе. Притом, имају сина, коме желе само најбоље, и због њега су и даље у добрим односима. Знам да не живе заједно више од годину дана, тако да претпостављам да су се развели у том периоду, крајем 2018. или почетком 2019 - рекао је извор који се, ипак, испоставио као непоуздан.

(Стори)

БОНУС ВИДЕО: