Osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić, koji se nalazi u pritvoru, danas je ponovo odgovarao na pitanja o zločinu koje je potreslo Srbiju - i to oko četiri sata.

- Goran se ponovo izjašnjavao o svim razlozima, dao je neke nove momente, naveo da nije pucano iz njegovog pištolja, ali to će se lako utvrditi. To je novina, sve drugo je isto i ostaju svi pri prvobitnim izjavama - rekao je za "Novosti" advokat Filip Domazet, branilac sinova Gorana DŽonića.

Foto: J. Ćosin/Fejsbuk/Goran Dzonic

 

- Mnoštvo novih detalja i kontradiktornih izjava je imao, a u svakom trenutku kad ga odbrana i tužilaštvo sateraju u "ćošak" on bi krenuo da se dere ili plače, dakle na sve načine pokušava da se izvuče iz klopke u koju sam upada - rekli su za "Novosti" advokati Mladen i Andrija Magdelinić, inače branioci braće Jojke, koje je DŽonić označio kao saučesnike u ovom zločinu. 

Kako navode advokati, DŽonić i dalje tvrdi da nije izvršilac ovog ubistva.

- Ovako monstruozan zločin je nemoguće prikriti, iako se on trudi da to učini, promenom ponašanja. DŽonić se u nekoliko navrata čak i nasmejao. Dakle smeh je bila reakcija na nekoliko pitanja vezana za smrt njegovih rođaka - istakli su advokati braće Jojke.

(Novosti)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".