Осумњичени за убиство породице Ђокић, који се налази у притвору, данас је поново одговарао на питања о злочину које је потресло Србију - и то око четири сата.

- Горан се поново изјашњавао о свим разлозима, дао је неке нове моменте, навео да није пуцано из његовог пиштоља, али то ће се лако утврдити. То је новина, све друго је исто и остају сви при првобитним изјавама - рекао је за "Новости" адвокат Филип Домазет, бранилац синова Горана Џонића.

Фото: Ј. Ћосин/Фејсбук/Goran Dzonic

 

- Мноштво нових детаља и контрадикторних изјава је имао, а у сваком тренутку кад га одбрана и тужилаштво сатерају у "ћошак" он би кренуо да се дере или плаче, дакле на све начине покушава да се извуче из клопке у коју сам упада - рекли су за "Новости" адвокати Младен и Андрија Магделинић, иначе браниоци браће Јојке, које је Џонић означио као саучеснике у овом злочину. 

Како наводе адвокати, Џонић и даље тврди да није извршилац овог убиства.

- Овако монструозан злочин је немогуће прикрити, иако се он труди да то учини, променом понашања. Џонић се у неколико наврата чак и насмејао. Дакле смех је била реакција на неколико питања везана за смрт његових рођака - истакли су адвокати браће Јојке.

(Новости)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".