Povodom cele situacije oglasio se njegov otac Osman Karić koji kaže da sutra prvi put ide sinu u posetu i veruje da mu nije lako, jer nije navikao na uslove u kojima se nalazi.

Osman kaže da stalno razmišlja o Stefanu, pa je otkrio da mu je kao roditelju izuzetno teško zbog svega što se dogodilo.

Karić je istako da se sa sinom nije čuo, ali da mu sutra po prvi put ide u posetu.

Foto: Instagram printskrin/natasa.savija/TV Pink printskrin

 

- Sa Stefanom se još uvek nisam čuo, sutra idem prvi put u posetu. Ne znam kako to sve psihički podnosi, verujem da mu nije lako s obzirom na kakve uslove je navikao kod kuće. Meni kao ocu nije nimalo lako, stalno razmišljam o njemu. Svi znamo kakvi zatvorenici mogu da budu, pa da otežaju ili nadam se olakšaju boravak u pritvoru.

Osman kaže da nije imao kontakt sa Natašom, pa je istakao da nije imao neprijatnosti nakon nemilog događaja.

- Sa Natašom Šavijom nisam imao kontakt. Pitate me da li sam dobijao pretnje, ne nisam niti mislim da ja kao Stefanov otac uopšte i imam razloga da ih imam.

Foto: Printskrin/Jutjub/Zadrruga Offical/ATA images

 

Stefanov otac kaže da čeka naredno ročište i da mu je žao Nataše i njenih roditelja.

- Sledeće ročiste zaista ne znam kada će biti, dobio je mesec dana pritvora, a kad može biti novo ročiste ne znam. Ne bih se izjašnjavao ništa oko toka suđenja, jer je istraga još uvek u toku. Reći ću još jednom da mi je mnogo žao te devojke šta god da je istina. Žao mi je nje i njenih roditelja.

(Informer)

BONUS VIDEO: