Od tada su imale nekoliko zajedničkih pojavljivanja.

Međutim, o njihovom odnosu se malo zna, te je Sloboda jednom prilikom odlučila da progovori nešto više na ovu temu i otkrila kako je izgledao njihov prvi susret i kako se Monika ophodila prema njoj.

- Tokom snimanja filma imala sam isti tretman kao i Monika. Nisu dozvolili da se osetim manje vrednom što nemam svetsku slavu kakva je njena - izjavila je jednom prilikom Sloboda.

Foto: Profimedia

 

- Ponašale smo se kao da se znamo oduvek, kao da smo koleginice sa klase. Imam samo reči hvale za nju, bila je uvek tu za mene kao velika podrška. Volim povišeni adrenalin na setu, sve scene sam uradila sama, bez kaskadera. Monika se čudila i govorila mi da nisam cirkuzant, već glumica i da ću se povrediti. Bila je brižna poput majke - otkrila je Sloboda.

- Kada smo se našle na snimanju, zamolila sam je da otvori njen veliki kofer, da vidim šta ima sve od šminke i preparata. Objasnila mi je da nekoliko puta dnevno skine šminku, stavi masku, uradi blagu masažu, pa onda sledi novo šminkanje. Bez obzira na to kakvu genetiku imate, bez nege je nerealno očekivati dobar izgled. Nikada, nisam zaspala sa šminkom i nikada me nije mrzelo da uradim svaki korak čišćenja lica - izjavila je jednom prilikom glumica.

BONUS VIDEO: