Zavađeni pričnevi Hari i Vilijam susreli su se na krunisanju svog oca, kralja Čarlsa, a Hari se pritom jako čudno ponašao.

Princ Hari pojavio se sam na krunisanju svog oca, kralja Čarlsa, koja se održava ove subote. Na samoj ceremoniji družio se sa svojim rođakama, princezama Beatris i Eugenijom i njihovim supruzima, Edoardom Mapelijem Mocijem i DŽekom Bruksbankom.

Foto: Profimedia

 

 

U Vestminstersku opatiju stigao je pre svog brata, princa Vilijama, i njegove supruge, Kejt Midlton, a sedeo je u trećem redu između DŽeka Bruksbenka i princeze Aleksandre, rođake pokojne kraljice Elizabete.

Stručnjakinja za govor tela, DŽudi DŽejms, komentarisala je njegovo ponašanje za The Mirror i otkrila da je Hari delovao jako nervozno dok je čekao da se pojavi njegov otac Čarls.

- Dok je sedeo čekajući brata i oca da dođu, videli su se znakovi rastuće napetosti i anksioznosti. Grizao je usne i oblizivao se, a počeo je i brže da trepće - ispričala je.

Kad su se Vilijam i Kejt pojavili, Hari je pogledao u brata, a onda "napravio gest ignorisanja".

- Hari je uradio nešto što je delovalo kao čudan gest ignorisanja ili skretanja pažnje dok su njegov otac, brat i snaja prolazili pored njega - rekla je ona.

Foto: Profimedia

 

 

- Počeo je živahno da čavrlja s Edoardom, pokazujući nešto palcem preko ramena i kikoćući se. Hari je pogledao u Čarlsa kad su on, Vilijam i Kejt krenuli, ali nakon što je pogledao u oca, okrenuo je glavu i nastavio da razgovara s Edoardom u ključnom trenutku kad su oči svih prisutnih na ceremoniji bile uperene u Čarlsa i Vilijama - opisala je DŽudi.

Kako piše The Mirror, nije verovatno da će se posvađana braća susresti u toku dana jer se Hari neće zadržavati. Prema informacijama izvora iz palate, Hari namerava da u Velikoj Britaniji bude manje od 24 sata budući da žuri kući u Kaliforniju jer njegov sin Arči danas slavi četvrti rođendan.

BONUS VIDEO: