Pevačica Nada Obrić smanjila je kućnoj pomoćnici platu zbog jednog detalja: 

- Primila sam jednu ženu koja radi kod mene. Odmah sam joj rekla da se dogovorimo. Osnovno što mora da zapamti jeste da ujutru, dok me ne čuje u kupatilu, ne budi me, sačuvaj me Bože! Tad kuva kafu i kad ja siđem, mora da me čeka kafa i med - ispričala je Nada za domaće medije. 

Foto: Jutjub printskrin

 

Pevačica u jutarnjim časovima ima svoj poseban ritual i ne voli da je neko ometa u tome: 

- Dok pijem tu kafu ne postoji niko i ništa na kugli zemaljskoj zbog čega može nešto da me pita! Gluvonema ona, gluvonema ja. Ako vidi da je počela kuća da gori, nemoj slučajno meni da je rekla, za to vreme već može da pozove vatrogasce, dakle, ni u tom slučaju nemoj da me zove.- rekla je ona i dodala: 

- Sutra ujutru ja se budim i vidim dve šolje kafe. Šta smo se juče dogovorile? Kome je ova kafa? Izvini, je l’ smo mi postale drugarice, aman, ženska glavo? Rekla sam joj da makne tu kafu i sad će imati 20 odsto manju platu zbog ovoga . 

Zbog ovog je pomoćnici Nada navodno smanjila platu deset odsto, a ostalo joj je oprostila jer ju je odlično imitirala i nasmejala do suza.  

Pevačica je decenijama prisutna na sceni, a poznata je po pesmama "Dugo te dugo očekujem", "Bolna ti ležim" i "Još me boli jedna stara rana"

Da podsetimo, Nada Obrić je nedavno pričala kako zbog male penzije (16.000 dinara) moraju da je pomažu deca, a tada je istakla i "kako nije dobija nacionalnu penziju iako je dobitnik svih mogućih nagrada, pa i one za životno delo".

(Pink)

BONUS VIDEO: