Певачица Нада Обрић смањила је кућној помоћници плату због једног детаља: 

- Примила сам једну жену која ради код мене. Одмах сам јој рекла да се договоримо. Основно што мора да запамти јесте да ујутру, док ме не чује у купатилу, не буди ме, сачувај ме Боже! Тад кува кафу и кад ја сиђем, мора да ме чека кафа и мед - испричала је Нада за домаће медије. 

Фото: Јутјуб принтскрин

 

Певачица у јутарњим часовима има свој посебан ритуал и не воли да је неко омета у томе: 

- Док пијем ту кафу не постоји нико и ништа на кугли земаљској због чега може нешто да ме пита! Глувонема она, глувонема ја. Ако види да је почела кућа да гори, немој случајно мени да је рекла, за то време већ може да позове ватрогасце, дакле, ни у том случају немој да ме зове.- рекла је она и додала: 

- Сутра ујутру ја се будим и видим две шоље кафе. Шта смо се јуче договориле? Коме је ова кафа? Извини, је л’ смо ми постале другарице, аман, женска главо? Рекла сам јој да макне ту кафу и сад ће имати 20 одсто мању плату због овога . 

Због овог је помоћници Нада наводно смањила плату десет одсто, а остало јој је опростила јер ју је одлично имитирала и насмејала до суза.  

Певачица је деценијама присутна на сцени, а позната је по песмама "Дуго те дуго очекујем", "Болна ти лежим" и "Још ме боли једна стара рана"

Да подсетимо, Нада Обрић је недавно причала како због мале пензије (16.000 динара) морају да је помажу деца, а тада је истакла и "како није добија националну пензију иако је добитник свих могућих награда, па и оне за животно дело".

(Пинк)

БОНУС ВИДЕО: