Stravičan krvavi zločin dogodio se u noći 20. aprila u Beču-Brigitenau – preneo je „Hojte”. Svedoci su pozvali broj za hitne slučajeve policije oko 00:50 jer je čoveka na stanici Jegerštrase U6 napalo nekoliko ljudi udarcima i mačetama.

Policija je za nekoliko minuta bila na licu mesta i pronašla žrtvu u predelu izlaza iz metroa. Policajci su odmah preduzeli mere prve pomoći pre nego što je povređena osoba bečka profesionalna spasilačka služba prevezla u bolnicu. Ali lekari nisu mogli da spasu čovekov život i on je preminuo.

Sada su u javnost izašli dodatni detalji brutalnog čina, koji otkrivaju kako su počinioci – navodno je bilo i do deset napadača – postupili. Prema pisanju medija, počinioci su napali i pretukli 31-ogodišnju žrtvu pred očima putnika metroa.

Mladić je potom svim silama pokušao da pobegne pokretnim stepenicama kod U6, ali su napadači bili prebrzi i sustigli su ga. Navodi se da su počinioci fiksirali 31-godišnjaka na zemlju i udarali ga mačetama.

Ruke i noge čoveka koji je ležao na zemlji navodno su skoro u potpunosti odsečeni. Rečeno je da su drugi učesnici nastavili da udaraju 31-godišnjaka. Kada su napadači konačno saznali da je policija na putu, pobegli su.

Jedan od napadača uskočio je u Dunav kad je video policiju. Nešto kasnije izvučen je iz reke i uhapšen je. Reč je o mladiću (24) iz Alžira, navodi "Hojte".

BONUS VIDEO:

PIJAN I DROGIRAN POKOSIO ŽENU, PA POBEGAO: Prijepoljac za volanom sa 1,42 promila alkohola u krvi

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".