Fudbaler je na početku razgovora otkrio koliko će ova godina za njega biti lepa zbog privatnih stvari i kako je reagovao kada je saznao da postaje otac.

- Bio sam van sebe od sreće, kao i Anastasija. Beba je nešto najlepše na svetu. Blagoslov od Boga.

Pretpostavljam da jedva čekate, jeste li već počeli sa kupovinom stvari za bebu? Šta ste prvo kupili ili ćete kupiti?

- Još uvek je rano za to ali nas to svakako čeka i radujemo se neizmerno svakom približavanju upoznavanja sa našom ćerkom.

Foto: Instagram printskrin/raznatovicanastasija

 

 

Jeste li razmišljali o imenu?

- I dalje nismo odabrali ime, ali imamo par opcija u opticaju, pa ćemo izabrati neku od tih verovatno.

Videli smo kako je Anastasijina mama Ceca reagovala kad je čula, kako su reagovali tvoji roditelji na tako lepu vest? Pogotovo posle stresova sa bratom?

- Presrećni su naravno. Jedva čekaju da nam dođe beba.Osim privatnih srećnih vesti i na poslovnom planu ti dobro ide. Stigli ste do polufinala Lige Evrope koju mnogi nazivaji Seviljinim takmičenjem, i duela sa Juventusom.

Šta možemo tu očekivati?

- Jednu utakmicu između dva top tima, na visokom nivou. Neće biti nimalo lako jer Juventus ima odličan tim i odlične igrače, ali takođe i mi. Bitno nam je da uđemo sa istim mentalitetom kao protiv Mančester junajteda u Sevilji i da pokažemo šta znači to takmičenje za Sevilju.

Kako gledaš na Svetsko prvenstvo sa ove distance?

- Pa isti osećaj kao što sam i tad kratko posle. Sreća nije bila na našoj strani u tim momentima. Imamo kvalitet za više nego što smo pokazali, ali mislim da će to vremenom i iskustvom doći. Sad se borimo za plasman na Evropsko i imamo ponovo šansu da sa ovom generacijom napravimo lepe stvari i obradujemo narod.

Foto: M. V.

 

 

Dobro ste krenuli u kvalifikacijama za EP, šta nam ti možeš obećati, ide li naša zemlja na EP posle 24 godine?

- Kao što sam rekao, imamo jako kvalitetnu selekciju sa odličnim stručnim štabom. Uigrani smo i ako nastavimo kako smo počeli siguran sam u pozitivan rezultat u svakoj utakmici.

(Republika)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".