Фудбалер је на почетку разговора открио колико ће ова година за њега бити лепа због приватних ствари и како је реаговао када је сазнао да постаје отац.

- Био сам ван себе од среће, као и Анастасија. Беба је нешто најлепше на свету. Благослов од Бога.

Претпостављам да једва чекате, јесте ли већ почели са куповином ствари за бебу? Шта сте прво купили или ћете купити?

- Још увек је рано за то али нас то свакако чека и радујемо се неизмерно сваком приближавању упознавања са нашом ћерком.

Фото: Инстаграм принтскрин/raznatovicanastasija

 

 

Јесте ли размишљали о имену?

- И даље нисмо одабрали име, али имамо пар опција у оптицају, па ћемо изабрати неку од тих вероватно.

Видели смо како је Анастасијина мама Цеца реаговала кад је чула, како су реаговали твоји родитељи на тако лепу вест? Поготово после стресова са братом?

- Пресрећни су наравно. Једва чекају да нам дође беба.Осим приватних срећних вести и на пословном плану ти добро иде. Стигли сте до полуфинала Лиге Европе коју многи називаји Севиљиним такмичењем, и дуела са Јувентусом.

Шта можемо ту очекивати?

- Једну утакмицу између два топ тима, на високом нивоу. Неће бити нимало лако јер Јувентус има одличан тим и одличне играче, али такође и ми. Битно нам је да уђемо са истим менталитетом као против Манчестер јунајтеда у Севиљи и да покажемо шта значи то такмичење за Севиљу.

Како гледаш на Светско првенство са ове дистанце?

- Па исти осећај као што сам и тад кратко после. Срећа није била на нашој страни у тим моментима. Имамо квалитет за више него што смо показали, али мислим да ће то временом и искуством доћи. Сад се боримо за пласман на Европско и имамо поново шансу да са овом генерацијом направимо лепе ствари и обрадујемо народ.

Фото: М. В.

 

 

Добро сте кренули у квалификацијама за ЕП, шта нам ти можеш обећати, иде ли наша земља на ЕП после 24 године?

- Као што сам рекао, имамо јако квалитетну селекцију са одличним стручним штабом. Уиграни смо и ако наставимо како смо почели сигуран сам у позитиван резултат у свакој утакмици.

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".