Milica je pre nekoliko meseci otvorila profil na Onli fansu na kome prodaje svoje golišave fotografije. Međutim, sada su pratioci pomislili da Milica želi da proda isti veš koji je koristila za pomenutu namenu. 

Dabovićka na svom Instagram profilu prodaje polovnu garderobu, majice, šorceve, patike ali i veš. Među pomenutim stvarima, našao se i komplet donjeg veša tigrastog dezena sa halterima. 

Foto: TV Pink printskrin

 

"Slikala se u tigrastom kompletu za Onlyfans, a sada prodaje te iskorišćene gaće, sramota", "Ženo ko će da nosi tuđe gaće?", "Milica proda sliku u vešu, pa ga proda, ovo je vrhunac svega", "Odala te slika sa sajta za odrasle",bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Komšije su nedavno iskazale svoje mišljenje o košarkašici. 

- Joj, gde baš za nju da me pitate. Oduvek mi je bila antipatična, drska je, neljubazna, umišljena, a otkad je počela da promoviše i taj njen posao, da se skida gola, muka nam je svima kad je vidimo. Pitamo se samo kako će se sve to odraziti na budućnost. Ipak ona nije sama, nije ni devojka, a nije ni mlada pa da može sebi takvu reklamu da dopušta. Ne znam šta joj bi da od uspešne košarkašice i takmičenja u onom malo kulturnijem rijalitiju postane ovo što danas promoviše i od čega živi - izjavila je prodavačica koja radi u blizini stana Milice Dabović.

- Mene samo zanima koga uopšte zanima ta persona. Ne znam, meni je ona gora od svih ovih po rijalitiju. Ni srama ni blama. Ne znam šta da vam kažem, često nosi kese kad je sretnem iz radnji i pijace, kad je ovako čovek vidi, nikad ne bi rekao ništa loše o njoj... Ali džaba kad eto šta je dozvolila sebi. Znam sve priče, i da je prodavala garderobu da preživi, i da je doživela nasilje, ali ovo da od žrtve postane pornićarka, to je strašno - rekao je tom prilikom Miličin komšija za "Kurir".

BONUS VIDEO: