Mlada zadrugarka je u šestoj sezoni rijalitija pokazala svoje pravo lice, a kako mediji saznaju nije joj jasno zašto roditelji ne žele da joj oproste greške i ne podrže je. Veliša i LJilja nemaju nameru da joj se obraćaju za sad. 

- NJeni neće ni da čuju za nju i dok je god u tom rijalitiju, neće joj poslati ništa. Nikakvo pismo. Ne zanima ih uopšte. Svako živi svoje živote kao da ne postoji. Veoma su razočarani i čekaju da izađe kako bi razgovarali, a do tada ništa - otkrio je za "Kurir" prijatelj porodice i dodao:

- Malo pričamo o tome, izbegavaju da je spominju, smrkne im se kad se potegne ta priča. Neće se oglašavati uopšte, a kako sam shvatio, čak su na Aninoj strani.

 

Anđela je razgovarala o roditeljima sa Aleksandrom Nikolić ističući da joj nije jasno zašto joj nisu ništa poslali ni za praznike. 

Prema rečima izvora, Đuričići ne mogu da oproste aferu sa oženjenim čovekom.

- I druga deca su radila mnogo gore stvari... Ne mogu nijedno opravdanje da nađem da ne dobijem čestitku. Nema opravdanja! Sramota, znam da ih je još odavno sramota, ali ne mogu da shvatim. Nikako! - rekla je Anđela.

(Kurir)

BONUS VIDEO: