Млада задругарка је у шестој сезони ријалитија показала своје право лице, а како медији сазнају није јој јасно зашто родитељи не желе да јој опросте грешке и не подрже је. Велиша и Љиља немају намеру да јој се обраћају за сад. 

- Њени неће ни да чују за њу и док је год у том ријалитију, неће јој послати ништа. Никакво писмо. Не занима их уопште. Свако живи своје животе као да не постоји. Веома су разочарани и чекају да изађе како би разговарали, а до тада ништа - открио је за "Курир" пријатељ породице и додао:

- Мало причамо о томе, избегавају да је спомињу, смркне им се кад се потегне та прича. Неће се оглашавати уопште, а како сам схватио, чак су на Аниној страни.

 

Анђела је разговарала о родитељима са Александром Николић истичући да јој није јасно зашто јој нису ништа послали ни за празнике. 

Према речима извора, Ђуричићи не могу да опросте аферу са ожењеним човеком.

- И друга деца су радила много горе ствари... Не могу ниједно оправдање да нађем да не добијем честитку. Нема оправдања! Срамота, знам да их је још одавно срамота, али не могу да схватим. Никако! - рекла је Анђела.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: