Treće osnovno javno tuzilaštvo u Beogradu, nakon hapšenja odredilo je u ponedeljak zadržavanje osumnjičenom S.S. zbog izvršenja krivičnog dela Nasilje u porodici.

- Nakon saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju od trideset dana, kako ne bi ponovio krivično delo i uticao na svedoke - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem i dodao da je na zahtev tužilaštva sud odredio pritvor.

Prema saznanjima medija,u daljem toku postupka tužilaštvo će izvoditi dokazne radnje ispitivanjem svedoka i naložiti da se obave potrebna veštačenja.

Podsetimo, policijski službenici u Surčinu su, u saradnji sa trećim osnovnim janvim tužilaštvom, uhapsili su S. S. u nedelju zbog nasilja u porodici.

- Sumnja se da je on u alkoholisanom stanju otišao kod bivše supruge J. G. (32) u Boljevce, gde je počeo da je maltretira. Udario ju je u glavu i pretio da će da je ubije. Osumnjičeni je nasrnuo i na majku bivše supruge J. G. (54) koja je pokušala da zaštiti ćerku. NJu je pogodio stolicom u telo, a zatim nastavio da lomi sve po kući, pri čemu je staklo odletelo i raseklo njegovu jednogodišnju bebu po licu - rekao je ranije naš sagovornik.

S. S. je određeno nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati u okviru kojih je saslušan i sada mu je određen pritvor mesec dana.  

(Informer)

BONUS VIDEO: