Automobili su se kretali u smeru centra grada. Srebrni automobil prestrojio se u drugu traku neposredno pre semafora, a na njega je velikom brzinom naleteo plavi automobil, udario ga, prevrnuo se na bok i udario u semafor. Vozač srebrnog automobila nastavio je vožnju kao da se ništa nije dogodilo.

Snimak je objavljen na društvenim mrežama, gde je izazvao brojne komentare.

Kao što obično biva, korisnici interneta su tražili odgovor na pitanje ko je skrivio udes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

"Ovo je oduzimanje prednosti preko pune linije", "Gledaj idiota, šta mu je uradio i pobegao", "Prvo oduzme prednost, a onda samo hladno nastavi dalje" - samo su neki od komentara, čiji su autori videli vozača srebrnog automobila kao jedinog krivca.

Ipak nisu svi bili takvog mišljenja. Neki pišu i kako su krivi obojica i kako je plavi automobil vozio prebrzo.

- Ovaj veseli se ne uverava da li ga ko pretiče, obilazi, drugi se zaleteo kao da vozi reli, nagario čovek kao formulu, ovakvi su 95% vozača u Srbiji gde apsolutno ništa ne poštuju nikakva saobraćajna pravila samo jure, žure, divljaju po ulicama. Imamo mi odlične zakone za saobraćaj nego u pitanju je debilski mentalitet kod naših, samo ide gas uz to droga, alkohol, mada rade to i bez toga stalno negde žure, prepuni agresije i frustracije nije ni čudo što se svašta dešava - glasio je jedan od komentara.

- Ovaj ga isekao i pobegao... lagano pobegao... A obojica su krivi jer su išli žutom trakom da izbegnu crveno svetlo... šou program za obojicu...

- Za sve koji će da se uhvate brzine, kao razloga, samo ću reći da je ovo moglo da se desi i sa 40km/h, da je naišao SUV recimo zbog velicine točkova lagano je isto mogao da se prevrne... Tako da manite se priče o brzini i naučite da gledate retrovizore.

Mada se mišljenja razlikuju, jedno je sasvim sigurno - i jedan i drugi vozač ponašali su se neodgovorno

BONUS VIDEO: