Od kada je Darko Lazić uplovio u vezu sa Katarinom, mediji ne prestaju da se interesuju za njegov ljubavni život koji je oduvek punio novinske stupce, te mnoge nije previše iznenadila činjenica da se par venčao u tajnosti.

Na društvenim mrežama, oni svakodnevno objavljuju zajedničke slike i snimke, a jedan video koj je Lazić podelio izazvao je lavinu komenatra, ali i smeha.

Naime, na snimku Darko udara svoju lepšu polovinu po zadnjici i spušta je na pod nakon čega je vuče za noge i odvlači u sobu.

- Kako je naterati da se uda - napisao je pevač uz emotikone koji plaču od smeha.

Podsećamo, pre nekoliko nedelja Darko se podvrgao operaciji zatezanja i uklanjanja viška kože, kada se oporavak iskomplikovao.

- Upravo idem na skidanje drenova i na previjanje tako da će i ovaj vikend biti otkazan. Ja se nadam da sledeći neće i da će sve biti u redu. Krenulo je ka boljem, ali stvarno oporavak teče jako sporo tako da moram da se izvinim mojoj publici još jednom i hvala vam na razumevanju - izjavio je pre nekoliko dana kada je otkazao zakazane nastupe koje je trebao da održi ovog vikenda.

BONUS VIDEO: