Naredbom o sprovođenju istrage osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo i teško ubistvo u pokušaju. Stojan I. je priznao izvršenje krivičnih dela za koja se tereti i detaljno izneo svoju odbranu.

Kako nezvanično saznajemo kazao je da su ga spopale crne misli, jer mu se Nevena u kolima rugala i smejala i da mu se i njena porodica podsmevala, jer ima psihičkih problema od kojih se lečio. Rekao je još i da mu je jako žao zbog svega što se dogodilo i da hoće da se ubije.

Nakon saslušanja tužilštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da mu odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti.

Foto: Društvene mreže

 

Sumnja se da je Stojan I. 10. aprila oko 14:30 časova iz porodične kuće maloletne oštećene u Ripnju kolima povezao nju i njenog maloletnog brata do centra naselja kako bi otišli u prodavnicu. Kada je brat oštećene otišao u prodavnicu, Stojan I. je, kako se sumnja, odvezao devojku u nenaseljeni deo Ripnja, izveo je na kosinu ispod železničke pruge, i u prostoru između rastinja oborio je na zemlju. Zatim joj je svukao pantalone, pokidao donji veš i obnažio, pa je počeo da je ubada i to u predelu stomaka, predelu levog ramena i u predelu vrata sa zadnje strane, usled čega je devojka zadobila teške telesne povrede opasne po život i trpela bolove, a kasnije preminula.

Nakon izvršenja ovog krivičnog dela osumnjičeni se vratio do njene porodične kuće i tamo nožem naneo više teških i lakih telesnih povreda njenoj majci, babi i ujaku, nakon čega je napustio lice mesta, uz pretnju da će se vratiti.

BONUS VIDEO:

Brat ubijene Nevene objašnjava kako mu je sestra oteta

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".