Guvernerka Narodne banke Srbije, Jorgovanka Tabaković, vrlo uspešno uspeva da razdvoji poslovni život od privatnog, te tako javnost o njemu ne zna gotovo ništa, osim da ima troje dece, Ivanu, Nikolu i Milenu, a jedna pevačica svojevremeno je otkrila da su sestre.

Jednom prilikom domaća rok zvezda Snežana Mišković Viktorija progovorila je o svojoj porodici, te spomenula da joj je guvernerka Tabaković bliska rođaka.

− Moj otac i otac Jorgovanke Tabaković su rođena braća. Sa sestrom od strica se retko viđam, ali se često čujemo. Stalno me pitaju da li se savetujem s Jorgovankom o finansijama, a bolje je da pitate nju. Zamislite da mi Jorgovanka nešto učini, pa o tome bi novine pisale svaki dan ‒ izjavila je Viktorija 2016. godine, prenosi "Hello".

Foto: Milena Anđela

 

 

Kasnije, pevačica gotovo nikada nije spomenula Jorgovanku, dok je guvernerka ostala dosledna sebi i nije komentarisala pevačicu, kao ni ostale detalje iz njenog privatnog i porodičnog života.

Viktorija je karijeru počela početkom 80-ih kao članica grupe Aska, sa Izoldom Barudžijom, Snežanom Stamenković i Suzanom Perović. Krajem 1986. osnovala je grupu po imenu Viktorija, a po imenu te grupe je većina današnje publike i zna. U njoj je u početku sarađivala sa poznatim rok muzičarima poput Bore Đorđevića i Milana Mladenovića, a kroz bend "Viktorija" prošli su i drugi muzičari, poput Ace Lukasa koji je svirao klavijature.