Гувернерка Народне банке Србије, Јоргованка Табаковић, врло успешно успева да раздвоји пословни живот од приватног, те тако јавност о њему не зна готово ништа, осим да има троје деце, Ивану, Николу и Милену, а једна певачица својевремено је открила да су сестре.

Једном приликом домаћа рок звезда Снежана Мишковић Викторија проговорила је о својој породици, те споменула да јој је гувернерка Табаковић блиска рођака.

− Мој отац и отац Јоргованке Табаковић су рођена браћа. Са сестром од стрица се ретко виђам, али се често чујемо. Стално ме питају да ли се саветујем с Јоргованком о финансијама, а боље је да питате њу. Замислите да ми Јоргованка нешто учини, па о томе би новине писале сваки дан ‒ изјавила је Викторија 2016. године, преноси "Хелло".

Фото: Милена Анђела

 

 

Касније, певачица готово никада није споменула Јоргованку, док је гувернерка остала доследна себи и није коментарисала певачицу, као ни остале детаље из њеног приватног и породичног живота.

Викторија је каријеру почела почетком 80-их као чланица групе Аска, са Изолдом Баруџијом, Снежаном Стаменковић и Сузаном Перовић. Крајем 1986. основала је групу по имену Викторија, а по имену те групе је већина данашње публике и зна. У њој је у почетку сарађивала са познатим рок музичарима попут Боре Ђорђевића и Милана Младеновића, а кроз бенд "Викторија" прошли су и други музичари, попут Аце Лукаса који је свирао клавијатуре.