Prema pisanju medija, poginuli Aleksandar S., koji je imao probnu vozačku dozvolu, izgubio je kontrolu nad "sitroenom" i sudario se sa automobilom "fijat stilo" u kom su bili otac i sin.

U pitanju je bio direktan sudar, a mladić je prelazio u traku kojom je išao "fijat". On je preminuo na licu mesta.

Muškarac (48) koji je bio za volanom "fijata" je teško povređen i zadobio je prelom noge, dok je njegov sin pretrpeo lakše telesne povrede i u stanju šoka je zbog svega što se desilo.

- Oni su odmah prevezeni u bolnicu u Smederevskoj Palanci, a policija utvrđuje tačne okolnosti događaja. Za sada je na osnovu tragova na putu ustanovljeno samo da je mladić prešao u suprotnu traku i tako naleteo na vozilo u kojem su bili otac i sin - kaže izvor Kurira.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Prema pisanju Kurira, Aleksandar je krenuo iz kuće svog strica da pomogne dedi na selu. 

- On je bio kod svog strica ovde u Palanci i rekao mu je da ide do dede na selo nešto da mu pomogne, ali kod dede se nikada nije pojavio. Tada smo čuli šta se desilo i odmah svatili o kome je reč. Porodica je slomljena - kaže komšija za Kurir.

Prema njegovim rečima, cela nesreća je misterija jer je Aleksandar potpuno izgubio kontroli nad vozilom, a nije udario ni u bankinu, niti je utvrđeno da mu je nešto na putu smetalo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- Muškarac koji je išao u suprotnom smeru je kočio sigurno 100 metara, verovatno je mislio da će se Aleksandar vratiti u svoju traku, ali je došlo do direktnog sudara i Aleksandar je preminuo na mestu - kaže komšija.

Bio je mlad, talentovan fudbaler

Kako piše Sport026, Aleksandar je bio mlad, talentovan fudbaler i futsaler, a igrao je za fudsal klub Partenon i fudbalski tim Jasenica, klubove iz Smederevske Palanke.

Sa nepunih osamnaest godina, bio je izuzetno perspektivan i kvalitetan sportista, omiljen među saigračima i trenerima, koji su isticali njegovo ponašanje za primer, vaspitanje, dobrotu i drugarstvo. Tek je trebalo da pokaže sve svoje vrline i postane uspešan čovek i sportista.

Foto: Društvene mreže

 

Igrao je fudbal za Jasenicu 2017 u mlađim kategorijama, bio jedan od stožera ekipe u Podunavskoj okružnoj ligi omladinaca, a od decembra prošle godine je registrovan i za KMF Partenon, kao član tima u Futsal ligi Zapadne Srbije. I tu je ostavio dubok trag.

Velika tragedija je duboko potresla sportsku Smederevsku Palanku, a Aleksandar S. ostaće upamćen kao mlad čovek, fudbaler i futsaler za primer i zauvek u sećanju njegovih drugova, saigrača, trenera i čitave gradske javnosti.

BONUS VIDEO:

U PIKAPU STRADALE DVE OSOBE: Prvi snimci sa mesta teške saobraćajne nesreće kod Nikšića

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".