Đurićeva nije štedela reči kada je u pitanju pobednik "Zadruge 5". 

-Zato što nam propagira veru, a ni sam ne zna kom se Bogu moli! Poturica! Svačiju ja veru poštujem ali ne Božijim preletačima. Vera nije stvar izbora, sa kojom se rodiš sa tom i umireš. Sa ovakvim ponosom priča čovek koji je zbog strasti, da ne kažem nešto drugo, prodao Boga, treba u najmanju ruku sam sebi da oduzme život. Znam da je to greh u našoj veri, ako u njegovoj nije neka požuri! - izjavila je Tamara tada ekskluzivno za Srbija Danas.

Starleta je Dragojevića nazvala "Božijim preletačevićem" i izjavila da mu treba zabraniti ulazak u Srbiju: 

Foto: Printskrin/Instagram/tamarastar89

 

- O verovanju nam pričaju "Božiji preletačevići" koji su veru u Boga izgubili samo zato što su ga dve devojke koje rade na žetone prevarile sa istim čovekom koji je katoličke veroispovesti. Tom logikom je trebao da se pokatoliči. Da se rampa stavi Judi, dok se ne odluči. Ovo nije verovanje u Alaha, ovo je provokacija obe vere. Da se razumemo - Poštujem verujući narod kako god zvali Boga, ali ne i "vernike" koji veru prodaju za večeru. Rampa Dejanu za Srbiju - poručila je Tamara na svom Instagram storiju.

Dejan je uzvratio Tamari nizom uvreda na račun njene prošlosti: 

- Izaziva incidente, poziva na zločin. Pravi animozitet među dva verujuća naroda. Činjenica je da je poturica! On ako može da živi sa tim neka živi 100 godina, ali ne mora da vređa veru u koju je do juče verovao. Niko ga ne osuđuje što je promenio veru nego zbog načina na koji plasira promenu! Suicidan, destruktivan, gord... - započela je Đurićeva svoju izjavu za pomenuti portal. 

 

BONUS VIDEO: