Dara je sa Lazarom uplovila tajno u bračne vode 2007. godine, ali brak je nažalost trajao samo šest meseci. Posle toga je upoznala Milana i udala se 2008. godine. Sa njim je dobila sina Kostu.  

Dok su se još zabavljali, postojale su priče da se Lazar bavi sumnjivim radnjama koje su vezane za prodaju automobila. Ubrzo je završio u nemačkom zatvoru, a pevačica nije prestala da ga posećuje i da mu piše pisma. 

Kada bi se u javnosti dotakla teme o Lakiju, Dara je isticala da joj je taj period bio najteži u životu. 

- Taj period života pamtim kao najmučniji. Bilo mi je veoma teško, pa sam utehu pronalazila u uspesima na poslovnom planu. Rekla bih da je izuzetno teško da u isto vreme privatni život i posao budu savršeni. Veliki sam borac i do svojih ciljeva dolazim po svaku cenu. A mnogi su mislili da ću se povući sa estrade dok Laki ne bude pušten. Ipak, bila sam jača i istrajnija nego ikada. Pesme sa albuma objavljenih u tom periodu postale su hitovi, punila sam diskoteke, kažu da nikada bolje nisam izgledala. I sebi i drugima dokazala sam da sam najjača. Sigurna sam da su i brojne obaveze umnogome uticale na to da ne razmišljam o svakodnevnim problemima i da što lakše proživim te kritične dane. Vikendima sam nastupala po inostranstvu, a svake srede odlazila kod Lazara u posetu - ispričala je pevačica jednom prilikom za „Kurir“, a budući da su razlike među njima bile nepremostive, ona je utehu pronašla sa Milanom za kojeg se udala dok je papirološki još uvek bila u braku sa Lakijem.

BONUS VIDEO: