Jovana i Željko Joksimović u ljubavi su punih 15 godina, a njihova priča počela je još dok su zajedno radili na vođenju "Evrovizije" 2008. godine. Danas oni nisu samo bračni, već i poslovni parneri.

Foto: ATA images

 

 

Otkako su se 2012. venčali na Maldivima, njihov odnos deluje bajkovito, a to su želeli i javno da potvrde nakon dve godine, kada su obnovili bračne zavete. Ipak, postoji nešto čega ne vole da se prisećaju, a to je njihov rastanak poslije tri godine. Samo 15 dana pošto je pevač zaprosio voditeljku Jovanu Janković, raskinuli su. Upućeni su tada govorili da su razlog nesuglasice u njihovoj vezi, koje su nadjačale ljubav.

Pomirenje je usledilo prilično brzo, i to u Tivtu gde je Željko tada imao nastup, a Jovana otišla privatnim letom da ga poseti. Od tada, njih dvoje se nikada nisu razišli, niti je u javnost procurela priča o njihovim svađama, sve do pre neki dan kada su se, u emisiji koju vodi Haris DŽinović, sporečkali.

 

@unatelevizija U emisiji MUŠTULUK došlo je do sporečkavanja između Željka Joksimovića i Jovane Joksimović oko pevanja za stolom. Haris je reagovao i stao na stranu voditeljke. Emisija MUŠTULUK je na programu UNA TV nedeljom 21.00 u SRB i srijedom u 21.00 BIH #unatelevizija #mustuluk #zeljkojoksimovic #jovanajoksimovic ♬ original sound - UNA TELEVIZIJA

 

- Hajde malo, počni kako otvaraš jutarnji program. Sve vreme pričaš kao da vodiš jutarnji program - neprijatnim glasom je izgovorio Željko.

- Kako? Sad? To nije tačno - pokušavala je da ostane dostojanstvena Jovana, a neprijatnost joj je izazivala kiseo osmeh na licu.

- Moram malo da je branim - presekao je ovu nimalo simpatičnu scenu domaćin DŽinović.

- Ako ja pevam ovde, i ti pevaš ovde, logično je da se osobi, bila ona tvoja žena ili neko NN lice pojavi neka želja. I ona ima prava na to - rekao je voditelj.

Foto: V. Danilov

 

 

- Zašto - pitao je Joksimović.

 Zato što je živ čovek - odgovorio je Haris, a Jovksimovićka je samo zbunjeno ponovila pitanje.

- Vi morate da shvatite da imate istu reakciju kada ja zatražim pesmu. I tako je već deset godina! Ja sam oguglala - rekla je ona.

BONUS VIDEO: