Jakov Milatović pobedio je juče na predsedničkim izborima u Crnoj Gori, a najveću podršku pružila mu je njegova supruga Milena Milatović koja je sve vreme bila uz njega.

NJih dvoje već nekoliko godina uživaju u skladnom braku, a kruna njihove ljubavi su troje dece - Sara, Ana i David.

Tokom kampanje i izbora, uz Milatovića je čvrsto stajala njegova partnerka Milena. Brojni regionalni mediji pisali su o novoj prvoj dami Crne Gore koja je pre dva meseca rodila treće dete.

Milena Milatović je zaposlena u Crnogorskom elektroprenosnom sistemu, gde je direktor Sektora za finansije i ekonomske poslove i na tekućem računu ima nešto više od 3.000 evra.

Foto: Profimedia

 

 

Na Milatovićevom Instagramu može se naći nekoliko porodičnih fotografija i snimaka, dok Milena prilično retko objavljuje slike na društvenim mrežama

Prema podacima iz imovinske karte iz 2021. godine, Milatović je vlasnik stana od 46 kvadratnih metara. Sa suprugom Milenom suvlasnik je i stana od 68 kvadratnih metara.

Milatović u penzionom fondu ima 85 hiljada evra, a na tekućem računu 7 hiljada evra. Milatovićeva supruga na tekućem računu drži nešto više od 3 hiljade evra, a u decembru prošle godine je zaradila 909 evra, piše Index.hr.

Foto: Profimedia

 

 

 

Milena je inače postala prepoznatljiva po elegantnom stilu i nikada do sada je nismo videli sa previše šminke. NJen najlepši aksesoar je široki osmeh koji ne skida sa lica.

Milatović na svom Instagram profilu povremeno deli porodične fotografije sa različitih putovanja i ostalih lepih prilika. On je takođe na neke od političkih skupova vodio, ne samo suprugu Milenu, već i decu, a oni su takođe i deo promotivnih spotova u njegovoj kampanji.

- Milena, deca i ja smo navikli da vikendom kupujemo na pijaci, a onda da zajedno spremamo ručak. To je naš porodični ritual, napisao je Jakov jednom prilikom na Instagramu.

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".