Kako sad stvari stoje, Milatović će zabeležiti ubedljivu pobedu nad Milom kandidatom Demokratske partije socijalista (DPS), Milom Đukanovićem.

Predsednik Demokratske partije socijalista i dugogodišnji predsednik Crne Gore Milo Đukanović čestitao je kandidatu Evrope sad Jakovu Milatoviću pobedu na predsedničkim izborima. 

- Završeni su izbori. Crna Gora je izabrala. Ja taj izbor poštujem. Čestitam Jakovu Milatoviću. Želim mu da bude uspešan predsednik. Ako on bude uspešan, to može značiti da Crna Gora može biti uspešna država - rekao je Đukanović.

Foto: RTS printskrin

 

Đukanović kaže da je ponosan na podršku koju je dobio u sredinama u kojima većinu čine stanovnici manjinskih naroda, a otkrio je čime će se u budućnosti baviti. Kako on kaže, "nastaviće napore na stvaranju građanske i multietničke Crne Gore".

- Važno da Crna Gora posle 11. juna da dobije Vladu koja će je voditi evropskim putem. Gde god budem bio i šta god radio u budućnosti građanska i multietnička Crna Gora ostaje moja najveća ljubav i moja preokupacija - kazao je Milo.

Interesantno, poraženi Đukanović nije želeo da odgovara na pitanja novinara.

BONUS VIDEO:

SLAVI SE I U BUDVI: Milatović ubedljivo pobedio Đukanovića

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".