Iako deluje kao daje uvek raspoložen, glumac Amar Mešić je prošao kroz brojne životne situacije koje nisu bile nimalo lake: 

Amaru je bilo posebno teško kada je bio jedini Srbin koji je igrao u seriji "Igra prestola". Kroz torturu je prolazio zbog imena.

- Mene je u životu najviše povredio momenat od pre četiri godine, kada su mediji izbacili da sam jedini Srbin koji je igrao u "Igri prestola". Onda su krenuli hejterski komentari: "Kako Amar Srbin? Marš u Tursku, Marš u Bosnu". Iako nemam nikakve veze sa tim državama, jako me je to zabolelo. Niti potičem iz takve porodice, niti iz takve sredine... Ali zahvaljujući tim komentarima naučio sam da nije do mene to, da će ljudi svakako pisati. I apsolutno ne čitam komentare. Znam da nisam loša osoba, znam da nisam zao. Nikome nikada nisam naudio, i ako jesam slučajno, izvinjavam se. Neka oni žive svoj život, ja ću svoj - rekao nam je glumac i dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ammar Mešić (@ammarsadvam)

 

- Jako sam emotivan. Plačem za svaku sitnicu. Zaplačem kada pogledam neku emisiju, na primer svaki put lijem suze uz emisiju "Sa Tamarom u akciji", zaključio je on, a šta je još Mešić ispričao, pogledajte u video snimku iznad:

(Blic)

BONUS VIDEO: